Suppilovahvero-pastavuoka
Pastavuoat ja makaronilaatikot ovat suomalaisten suosikkiruokia, jotka yleensä maistuvat koko perheelle. Laatikkoruuat ovat siitäkin kivoja, että niitä voi tehdä reilun annoksen kerralla. Omassa huushollissa ruoankulutus ei ole suuren suurta, eikä ole kiva syödä samaa ruokaa montaa päivää putkeen. Tapanani onkin tehtailla aina välillä reilu satsi ruokaa, jonka pakastan annoksina. Näin voi kätevästi napata annoksen töihin tai kotona syötäväksi silloin, kun ei ole aikaa kokata. Pastavuoat sopivat tähän tarkoitukseen hyvin.
Tällä kertaa käytin ruokaan Torino-merkkistä tummaa proteiinipastaa, josta saa kätevästi pientä proteiinilisää. Tuote sisältää proteiinia 23 g ja kuituakin 6 g / 100 g. Aineksina ovat mm. vehnägluteeni ja kaurakuitu. Mielestäni erittäin kelpo tuote! Lisäksi pastavuokaan päätyi tällä kertaa soijarouhetta sekä äitini poimimia ja kuivaamia suppilovahveroita. Suppikset antavat aivan ihanaa makua ruokaan!
(5-6 annosta)
0 kommenttia