Ruokakonttuuri Kotilieden ruokablogikilpailun finaalissa

syyskuuta 01, 2017
Elokuussa bongasin Kotilieden ruokablogikilpailun, jossa etsittiin bloggaajia liittymään Kotiliesi.fi:n uuteen ruokablogiyhteisöön. Homma kuulosti mielenkiintoiselta ja sopivan kokoiselta haasteelta juuri minun blogilleni, joten aika ex tempore päätin ilmoittaa Ruokakonttuurin mukaan!

Nyt ensimmäisessä vaiheessa toimitus on valinnut kilpailun finalistit, joita on 25 kpl. Ja Ruokakonttuuri on yksi niistä! Kuin synttärilahjana, tieto finaalipaikasta tupsahti sähköpostiini blogin kaksivuotispäivänä. Finaalipaikka on jo sellaisenaan virstanpylväs blogin historiassa, mutta olisihan se nyt vielä sata kertaa hienompi juttu blogata kaikkien tuntemalla sivustolla!

Finalisteista voittajat valitaan yleisöäänestyksellä. Jos näet, että Ruokakonttuurilla olisi paikka voittajien joukossa, olisin kiitollinen äänestäsi. :) Äänestystuloksesta riippumatta blogihommat kyllä tulevat jatkumaan edelleenkin!

Äänestämään pääset täältä. Ruokakonttuuri löytyykin linkistä heti ensimmäisenä blogina. Esittelyteksti on vähän hassu, sillä yllättäen tuomaristolle ajattelemani, hakuvaiheessa rustattu teksti olikin nostettu nyt äänestysvaiheessa blogin kuvaustekstiksi. No, ei välitetä pienistä. :) Äänestys päättyy perjantaina 8.9.

Aurinkoista syksyn ensimmäistä viikonloppua!


Saatat pitää näistä

0 kommenttia